Mick Hucknall, έχω κάνει sex με πάνω από 1.000 γυναίκες

Ο διάσημος κοκκινομάλλης frontman των Simply Red δήλωσε πρόσφατα ότι αν και δεν κρατάει νούμερο, σίγουρα έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 1.000 γυναίκες στη ζωή του.

Στο σχολείο ήταν μοναχικός και τα παιδιά τον κορόιδευαν για την κόκκινη πυκνή αφάνα του. Όταν το 1985 δημιούργησε τη βρετανική μπάντα Simply Red [μετά τη δυάλυση της πρώτης μπάντας του, Frantic Elevators, το 1970] και χτύπησε την κορυφή όλα άλλαξαν.

Ο Μικ Χάκναλ (Mick Hucknall) μας φαινόταν σεμνός εργάτης της μουσικής τέχνης ... και τώρα ανακαλύπτουμε ότι ο κοκκινομάλλης frontman του αγαπημένου συγκροτήματος των Simply Red ήταν ένας Καζανόβας ολκής.

Ο Χάκναλ είχε δεσμό με πολύ ωραίες γυναίκες - μεταξύ των οποίων η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones) και η Έλενα Κρίστενσεν (Helena Christensen). Ο 54χρονος σήμερα τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι η πέραση που είχε στις γυναίκες ήταν ευθέως ανάλογη με την μεγάλη απήχηση του συγκροτήματος, το οποίο υπήρξε μία από τις κορυφαίες μπάντες στη Βρετανία.

Μέχρι και τρεις γυναίκες τη μέρα μπορούσε να έχει στο κρεβάτι του όταν το συγκρότημα γνώριζε μεγάλες πιένες. Σε συνέντευξη στη The Telegraph απάντησε στην ερώτηση αν έχει κοιμηθεί πραγματικά με 1.000 γυναίκες: «Μάλλον ναι. Δεν μετράω, δεν έχω ιδέα, αλλά για μια περίοδο πάνω από 25 χρόνια είναι λογικό».






SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.