Χατζόγλου: «Θα νικήσουμε, ακόμη και σε γήπεδο 5Χ5»

Για το ότι είναι κομβικό παιχνίδι για τον Ηρακλή:
«Μετά από μία απίθανη και τρελή χρονιά χωρίς προετοιμασία, με λίγα παιχνίδια που ξεκινήσαμε και με προσθήκες μέχρι και πριν λίγες μέρες στο ρόστερ και με όλο αυτό τον πόλεμο που δέχθηκε ο Ηρακλής αυτή η ιστορική ομάδα, φτάσαμε στην τελική ευθεία , δεν φοβόμαστε, εγώ προσωπικά δεν το φοβάμαι, έχει και πιο
ιστορικές ομάδες η κατηγορία και αν παλεύαμε με αυτές για την άνοδο εκεί ίσως να τρόμαζα».
Για την ιδιομορφία ότι θα παίξουν οι ομάδες σε ένα μικρό γήπεδο και έχουν και οι δύο, κίνητρο για την πρώτη θέση:
«Πιστεύω ότι θα είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στον αγώνα και θα βγούμε νικητές, όλα κρίνονται στις τέσσερις γραμμές και ο Ηρακλής έχει δείξει ότι είναι ανώτερος από τις υπόλοιπες ομάδες».
Αν μίλησαν στους παίκτες:
«Είμαστε όλη η διοίκηση εκεί , καθημερινά γιατί είμαστε στην τελική ευθεία και οι παίκτες και οι προπονητές πολύ ντοπαρισμένοι για αυτό το παιχνίδι γιατί είναι η ώρα, φτάσαμε στην ούρα για να βγούμε στην ανώτερη κατηγορία, ήρθε η ώρα να βγούμε νικητές και να ανεβούμε κατηγορία».

Για την απόφαση να διεξαχθεί τελικά ο αγώνας στο γήπεδο Παλαιοχωρίου:
«Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση, που δεν την καταλαβαίνω σε ένα γήπεδο όπου θα γίνει ένα παιχνίδι ίσως το πιο καθοριστικό της χρονιάς γιατί η Γ’ εθνική είναι μεγάλη κατηγορία, να μην την απαξιώνουμε. Για τον κόσμο δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι, έχουμε μιλήσει με όλους με τον κόσμο, με τον ταξίαρχο, την αστυνομία και με τους φιλάθλους μας και θα είναι εκεί. Στα προηγούμενα παιχνίδια όπου είχαμε κόσμο του Ηρακλή, δεν έγινε κάτι.
Εμείς έχουμε περήφανο λαό, ιστορική ομάδα και ο κόσμος έχει μία καψούρα να δει αυτή τη φανέλα, δεν ξέρω τι θα κάνουν και πως θα το αντιμετωπίσουν γιατί ο κόσμος θα είναι αρκετός. Να παρακαλέσω μόνο τον κόσμο που θα έρθει να είναι προσεκτικοί, γιατί εμείς στις τέσσερις γραμμές θα κερδίσουμε. Και σε 5Χ5 να μας βάλουν να παίξουμε, εμείς θα κερδίσουμε».

Πηγή: Arena 89,4 FM.



SDNA
8/3/2018

Η αποστολή... τελικού για Ηρακλή εν όψει Παλαιοχωρίου

Δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο για Ηρακλή

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Ηρακλή

 
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.