Το εντυπωσιακό teaser trailer για την ταινία The Predator

Το Hollywood θέλει να… ξεζουμίσει ότι υπάρχει από franchise, ταινίες και πάει λέγοντας και έτσι σχεδιάζει να μεταφέρει στην οθόνη παλιές επιτυχίες και μια από αυτές να είναι το The Predator, που έχει το πρώτο teaser trailer.

ταινία The Predator θα αποτελέσει κάτι σαν… ημι-συνέχεια, όπως ήταν τα Jurassic World, Creed, με τον Shane Black να βρίσκεται στην σκηνοθεσία, την κυκλοφορία της να είναι το 2018 σε ένα project τρομακτικό,
μυστηριώδες και noir, με αρκετές πινελιές χιούμορ.
Στο cast θα είναι οι Boyd Holbrook (Narcos, Logan), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Yvonne Strahovski (Chuck), Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu, Key & Peele), Thomas Jane (The Punisher), Jacob Tremblay (Room), Sterling K. Brown (The People vs. O.J. Simpson, This is Us), Augusto Aguilera (Major Crimes). Η πρεμιέρα είναι στις 14 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το βιντεάκι










Περισσότερα θέματα σχετικά μπορείτε να δείτε:


SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.