Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τίτλο της σειράς Battlefield

Το Battlefield φτάνει αισίως στην πέμπτη του έκδοση και μεταφέρει τους παίκτες στα θέατρα επιχειρήσεων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. 
Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του νέου τίτλου είναι το ότι οι παίκτες που θα επιλέγουν να παίξουν σε multiplayer διαμόρφωση, θα έχουν την ευκαιρία να μπαίνουν σε ένα δεδομένο σύνολο, ένα squad, όπως το ονομάζουν οι developers του παιχνιδιού και θα μπορούν να παίζουν όλες τις αποστολές με τους ίδιους συμπαίκτες. Γενικότερα, το συνεργατικό παιχνίδι
είναι το σημείο στο οποίο δίνει έμφαση το Battlefield 5.
Στο Battlefield 5 υπάρχουν δύο διαφορετικές διαμορφώσεις παιχνιδιού, με την μία να ονομάζεται Grand Operations, το οποίο θα είναι ένα επικό campaign, το οποίο και θα βασίζεται σε ιστορικά στοιχεία, το οποίο θα μπορεί να υποστηρίζει και μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Το Tides of War είναι μία online καμπάνια αποστολών με μια σειρά από στρατιώτες που θα μπορεί να παραμετροποιεί ο κάθε παίκτης στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Μαζί με τους στρατιώτες, ο κάθε παίκτης θα έχει και ένα άρμα μάχης το οποίο θα μπορεί να αναβαθμίζει κανείς πολύ. Η απλή καμπάνια, την οποία μπορεί να παίξει μόνος του ο κάθε παίκτης του Battlefield 5 ονομάζεται War Stories και ακολουθεί όλες τις επιταγές του κλασικού gaming.

by Nikos Kaimakamis
pestaola
5/6/2018

Η AOC παρουσιάζει νέα mainstream gaming οθόνη με χρόνο απόκρισης 1ms

Συλλεκτική έκδοση του PlayStation 4 και λεπτομέρειες των “Days Of Play 2018”

Το State of Decay επιστρέφει με ανάλυση 4K και HDR

 

 

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.