Διαλύθηκαν τα εμφυτεύματα στα χείλη της και της είπαν ότι φταίει...

Η 26χρονη έμεινε έκπληκτη με την απάντηση που της έδωσαν οι γιατροί

Σίγουρα μετάνοιωσε μια 26χρονη κοπέλα την απόφασή της να φουσκώσει τα χείλη της με ένα ειδικό υλικό, πληρώνοντας συνολικά 340 λίρες για τις δύο επισκέψεις. Κι αυτό γιατί μετά από μόλις έξι μήνες το υλικό που μπήκε στα χείλη της είχε διαλυθεί και μετακινηθεί στα μάγουλα και στο πηγούνι της. Η Charlotte Neale ένιωθε πλέον τρομερούς πόνους, ενώ δεν μπορούσε καν
να φάει.
Έτσι επέστρεψε στο BeautyBox By Maggie όπου είχε κάνει την σχετική μικροεπέμβαση και εξέφρασε τα παράπονά της. Όμως δεν βρήκε άκρη και αναγκάστηκε να κάνει δημόσια παράπονα μέσα από τα social media της επιχείρησης, ανεβάζοντας παράλληλα κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες, αλλά και ένα video από την αφαίρεση ενός υγρού από τα χείλη της από μία άλλη κλινική που επισκέφτηκε.

Τότε ο μάνατζερ της εταιρίας, της απάντησε επιθετικά καταλήγοντας ως εξής: «Έξι μήνες μετά πας και σου βγάζουν από τα χείλη. Ρώτα το αγόρι που έκανες τελευταία φορά στοματικό έρωτα που είχε βάλει πριν το όργανό του».Η Charlotte είχε κάνει άλλες δύο ενισχύσεις πριν επισκεφτεί την συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία από την αρχή φαίνεται πως δεν τα είχε καταφέρει καλά, καθώς στα πρώτα παράπονά της απλά της ζητούσαν να κάνει μασάζ στο συγκεκριμένο μέρος.

Εδώ η Charlotte πριν...


Κι εδώ μετά...

 http://cdn.e-daily.gr/repository/2018/180623_Lips-1.jpg


Κι αυτό είναι η επίμαχη απάντηση που έλαβε στις καταγγελίες τηςSHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.