Ο Graham Jarvis κατακτά το Erzbergrodeo Red Bull Hare Scramble 2018 (vid)

 Θρίαμβος του Βρετανού στο αυστριακό ορυχείο για το δεύτερο γύρο του World Enduro Super Series. Μάθε τα αποτελέσματα και δες σε replay τον αγώνα!
Σ’έναν αγώνα με συνεχείς ανακατατάξεις, ήταν ο Graham Jarvis (Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing) αυτός που στο τέλος κατάφερε
να τεθεί επικεφαλής και να πάρει τη νίκη για μόλις 41 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Jonny Walker (Red Bull KTM Factory Racing) και τον Manuel Lettenbichler (KTM). Κάτω από τον λαμπερό ήλιο και με υψηλή θερμοκρασία, 500 αναβάτες που προκρίθηκαν από τις δοκιμές του Σαββάτου, πήραν εκκίνηση στις 14:30 για τον 24ο αγώνα Erzbergrodeo Red Bull Hare Scramble. Μόλις είκοσι τρεις από αυτούς κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή των 25χλμ. εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου των τεσσάρων ωρών.





Δείτε φωτό και πλήρες το άρθρο στη σελίδα RED BULL




SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.