Αυτοί είναι οι νέοι πρωταγωνιστές της «Μουρμούρας»

Πέρασε η παραγωγή του από χίλια- ενδεχομένως και περισσότερα- κύματα: στην αρχή θεωρείτο δεδομένο πως θα «κοπεί» και δεν πρόκειται να συνεχίσει, στη συνέχεια κυκλοφορούσε εντόνως ότι ο Alpha το… σκέφτεται, μετά πως υπάρχουν πιθανότητες και, στο τέλος, έγινε η πλήρης ανατροπή και θα παιχτεί γι’ ακόμα μία σεζόν.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, μιλάμε για το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», το αγαπημένο σήριαλ μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού, που θα συνεχιστεί και για 6η τηλεοπτική χρονιά στη μικρή οθόνη.
Φυσικά, είναι γνωστό τοις πάσι, πως αρκετά πρόσωπα αλλάζουν στο φετινό κύκλο, με πιο τρανταχτή απουσία αυτήν της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, καθώς αισθάνθηκε πως δεν είχε κάτι άλλο να δώσει στο ρόλο.
Ποιοι θα είναι, όμως, οι καινούργιοι πρωταγωνιστές του μακροβιότερου σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια;

Η απάντηση στο βίντεο που δημοσίευσε ο Alpha και… προλογίζει τη «Μουρμούρα»:



ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
29/8/2018
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.