Αποκαλυπτήρια για την εντυπωσιακή νέα BMW Z4!

Μετά από ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο η BMW έδινε στη δημοσιότητα κάποιες teaser φωτογραφίες, έφτασε η στιγμή για να δούμε επίσημα τη νέα Z4, η οποία αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Toyota. Για την ιστορία η ιαπωνική φίρμα θα επωφεληθεί αντίστοιχα από την εν λόγω σύμπραξη, με το λανσάρισμα της νέας Supra.
 
Σε ότι αφορά στη νέα BMW Z4, όπως μπορείτε να δείτε στις πρώτες επίσημες εικόνες που έχουμε στη διάθεση μας, διατηρεί την σχεδιαστική φιλοσοφία των προκατόχων της (Z3 και Z4) με το μακρύ καπό, θα διαθέτει πλέον υφασμάτινη κουκούλα, ενώ διατήρεί την 50:50 αναλογία στην κατανομή του βάρους, σε συνδυασμό με καυτές επιδόσεις, σήμα κατατεθέν των μοντέλων της βαυαρικής φίρμας.
 
Η BMW Z4 M40i First Edition είναι η έκδοση που απεικονίζεται στις φωτογραφίες και σίγουρα ανοίγει την όρεξη μέχρι την επίσημη παρουσίαση του νέου roadster, η οποία τοποθετείται χρονικά τον Οκτώβριο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου 2018). Η Z4 M40i First Edition εφοδιάζεται με V6 κινητήρα απόδοσης 340 ίππων, σπορ ανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενους αποσβεστήρες, σύστημα φρένων M Sport και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό M Sport στον πίσω άξονα.
 
Παράλληλα, οι επιδόσεις της είναι αυτές που περιμένεις από ένα roadster που σέβεται τον εαυτό του, με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα, ενώ τα πλήρη τεχνικά της νέας Z4 μαζί με περισσότερα στοιχεία εξοπλισμού θα ανακοινωθούν στις 19 Σεπτεμβρίου 2019, ήτοι λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της. Μέχρι τότε απολαύστε:
 
 http://www.insider.gr/sites/default/files/styles/720_x_390/public/bmw-z4-roadster-new-1.jpg?itok=HGJ8HUN0
 
 
 Αποκαλυπτήρια για την εντυπωσιακή νέα BMW Z4! (pics) - Gallery 2
 
 
 Αποκαλυπτήρια για την εντυπωσιακή νέα BMW Z4! (pics) - Gallery 6
 
 
 
 Αποκαλυπτήρια για την εντυπωσιακή νέα BMW Z4! (pics) - Gallery 7
 
 Αποκαλυπτήρια για την εντυπωσιακή νέα BMW Z4! (pics) - Gallery 9
 
 
 Αποκαλυπτήρια για την εντυπωσιακή νέα BMW Z4! (pics) - Gallery 4
 
 Αποκαλυπτήρια για την εντυπωσιακή νέα BMW Z4! (pics) - Gallery 3
 
 
25/8/2018
 
 



SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.