«Creed II»: Adonis και Rocky ξανά στο ρινγκ

O Ivan Drago του «Ρόκι IV» επιστρέφει με τον γιο του για να βρεθεί άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τον Rocky Balboa. 

Τα γυρίσματα της νέα ταινίας στη σειρά «Ρόκι» και συνέχεια του «Creed» έχουν ήδη ξεκινήσει. Όπως φαίνεται από τις νέες φωτογραφίες της παραγωγής, ο Michael B. Jordan βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση για να ενσαρκώσει για άλλη μια φορά τον Adonis Creed, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον
αγέρωχο Sylvester Stallone.
Στη νέα ταινία θα επιστρέψει ο Dolph Lundgren στον ρόλο του Ivan Drago – ο Σοβιετικός πυγμάχος που σκότωσε τον Apollo Creed στην αρχή του «Ρόκι IV: Η γιγαντομαχία» – ο οποίος, όπως ο Rocky, έχει αποκτήσει ρόλο μέντορα και προπονητή, για τον γιο του, Viktor. Έτσι λοιπόν οι δύο μεγάλοι πυγμάχοι – και action stars της δεκαετίας του 1980 – θα βρεθούν για άλλη μια φορά αντιμέτωποι.




Αναφορικά με την επιστροφή του Ivan Drago, ο Jordan δήλωσε στο Empire: «εκείνος ο χαρακτήρας ήταν τόσο μεγάλος. Δεν είχαμε έναν πραγματικό εχθρό ή ανταγωνιστή την πρώτη φορά. Ήταν πάνω κάτω μια ιστορία προέλευσης του Adonis Creed. Αυτή τη φορά έχουμε βρει το τέλειο μέσο για χτίσουμε πάνω σε αυτή» εξήγησε ο ηθοποιός.




Στο «Creed II» εμφανίζονται επίσης οι Tessa Thompson, Wood Harris, Phylicia Rashad και o Florian Munteanu στον ρόλο του Viktor Drago. Σκηνοθέτης της νέας ταινίας, η οποία θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους τον χειμώνα, είναι ο Steven Caple Jr.

 clickatlife
8/8/2018


SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.