Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες του νέου Huawei Mate 20 Pro της Huawei

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες της νέας ναυαρχίδας της Huawei, του Mate 20 Pro, στις αλυσίδες καταστημάτων και στους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei Mate 20 Pro, ξεχωρίζει ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 980, βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 7nm, που ενσωματώνει διπλή μονάδα τεχνητής νοημοσύνης, εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση και ταχύτατο multitasking. Είναι εξοπλισμένο με 6,39 ιντσών OLED οθόνη, τριπλή κάμερα ΑΙ
(Artificial Intelligence – Τεχνητή Νοημοσύνη) της Leica (40, 20 και 8 Megapixel) και 24 Megapixel εμπρόσθια κάμερα για μοναδική φωτογραφική ακρίβεια και ασύγκριτη λεπτομέρεια. Παράλληλα, διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη και μπαταρία μεγάλης αυτονομίας 4200mAh. Φορτίζει πολύ γρήγορα (φθάνει στο 70% μέσα σε 30 λεπτά), έχει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ενώ είναι το πρώτο smartphone της Huawei με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και αναγνώριση προσώπου 3D για ασφαλή πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα.
Στην ανακοίνωση της Cosmote και της αλυσίδας καταστημάτων Γερμανός τονίζεται ότι όσοι καταναλωτές το προ-παραγγείλουν παίρνουν δώρο το Huawei Watch GT, αξίας €249 , ενώ εκείνοι που θα επιλέξουν να κάνουν το pre-order έως και τις 25/10, θα αποκτήσουν την ναυαρχίδα της Huawei, πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της, που είναι η 1η Νοεμβρίου. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το Huawei Mate 20 Pro από €1.049 (€29,14/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις ) ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής Cosmote και να το συνδυάσουν με αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (μαύρο, μπλε, Twilight).
Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Vodafone, όπου το Huawei Mate 20 Pro θα είναι διαθέσιμο στις αποχρώσεις Black και Twilight, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 1.049 Ευρώ, ενώ όσοι το προπαραγγείλουν στο Vodafone eShop μέχρι 31/10/2018, θα πάρουν δώρο το νέο Huawei Watch GT, αξίας 249€.
Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επιλέξουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γνήσιων αξεσουάρ Huawei, αυτό που τους ταιριάζει προκειμένου να προστατεύσουν τη συσκευή τους, αλλά και να της δώσουν στιλ και χαρακτήρα. Παράλληλα, η Ομάδα Ready της Vodafone βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες για να τους βοηθήσει στη χρήση της συσκευής και να δώσει μοναδικές συμβουλές, ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της, στο έπακρον. Περισσότερες πληροφορίες στο

https://www.vodafone.gr/eshop/huawei-mate20-pro-offer/.





by George Polyzos
Pestaola
19/10/2018


Ανακοινώθηκε το Nokia 3.1 με μεγάλη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας


Χρησιμοποιούν σήμα δημοφιλούς messenger για στοχευμένες επιθέσεις


H Dell παρουσιάζει μία οθόνη υπολογιστή διαγωνίου 49 ιντσών




SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.