Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι Uriah Heep

Το μυθικό συγκρότημα από την Αγγλία θα βρεθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο για να μας θυμίσει τα κλασικά τραγούδια του

Classics never die!



"Lady In Black", "Easy Livin", "July Morning", "Sympathy", "Sunrise", "The Wizard", "Gypsy", "Come Away Melinda", "Rain", "Look At Yourself", "Return To Fantasy". Αθάνατα, αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου τραγούδια, που έχουν μεγαλώσει γενεές γενεών οπαδών του rock και έχουν, δικαίως, τοποθετήσει τους Uriah Heep ανάμεσα στους κορυφαίους των κορυφαίων, όλων των εποχών.

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας το μυθικό συγκρότημα από την Αγγλία επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο βραδιές που τα τραγούδια κι οι μελωδίες τους θα συνεπάρουν όπως πάντα το μεγάλο κοινό τους. Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, το μεγάλο αγγλικό συγκρότημα θα βρεθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να μας θυμίσει όλα τα αξεπέραστα κλασικά τραγούδια του.

Ξεκίνησαν το 1967, όταν ο 19χρονος Mick Box σχημάτισε τους Stalkers, που μετεξελίχθηκαν σε Spice με τη συμμετοχή του David Byron. Ο Box δεν ήθελε οι Spice να είναι ακόμα ένα συγκρότημα που παίζει διασκευές κι έτσι προσπάθησαν να δημιούργησαν τα δικά τους τραγούδια για να τους χαμογελάσει η τύχη όταν σε μια συναυλία τους στο Blues Loft club, τούς είδε ο manager Gerry Bron (αργότερα ιδρυτής της Bronze Records, όπου οι Spice σαν Uriah Heep πλέον ηχογράφησαν τα καλύτερα άλμπουμ τους), πίστεψε στο ταλέντο τους και ανέλαβε να τους βγάλει από την αφάνεια. Το 1969, οι Spice άρχισαν να ηχογραφούν στο θρυλικό Lansdowne Studios του Λονδίνου ενώ άλλαξαν το όνομά τους σε Uriah Heep. Όνομα που δανείστηκαν από έναν ήρωα του έργου του Charles Dickens, "David Copperfield" που εκείνη τη χρονιά είχαν συμπληρωθεί 100 χρόνια από τον θάνατο του!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Rocking 


Δείτε: URIAH HEEP Official site














SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.