Τί θα δούμε στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο 7 Μέρες TV παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για την επιτυχημένη σειρά το «Καφέ της Χαράς» και αποκάλυψε κάποια πράγματα για τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.


Ήταν δική σας ιδέα η συνέχεια του «Καφέ της Χαράς» ή πρόταση του ΑΝΤ1 για τα 30 χρόνια του σταθμού;

Η πρόταση έγινε από τον ΑΝΤ1 για τα τριάντα χρόνια και όχι συγκεκριμένα για το «Καφέ της Χαράς» αλλά για μία από τις τρεις σειρές μου που γνώρισαν τη μεγαλύτερη-επιτυχία και τηλεθέαση. Εγώ επέμεινα πολύ και στο Κανάλι και στην Άννα Χατζησοφιά ότι το σωστό είναι να γίνει σίκουελ αυτό. Υπάρχει μια θαυμάσια συνοριακή ιδέα για να συνεχιστεί η ιστορία 13 χρόνια μετά.



Η ατμόσφαιρα θα είναι η ίδια στο Κολοκοτρωνίτσι;

Το Κολοκοτρωνίτσι ήταν και θα είναι το οχυρό του συντηρητισμού. Αυτό περιμένει να δει ο κόσμος. Βεβαίως, υπάρχει και μια νέα γενιά που έρχεται σε σύγκρουση με το παλιό, που αντιπροσωπεύω εγώ, δηλαδή ο Πόπωτας. Ελπίζω ο κόσμος να δει πολλά στοιχεία που αγαπούσε, αλλά και καινούργια που θα κάνουν το αποτέλεσμα ανανεωμένο και φρέσκο. Αυτό είναι το στοίχημα.

Govastileto 
30/1/2019

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.