Το Tetris γίνεται Battle Royale!

Όχι δεν πρόκειται για φάρσα

Αν νομίζατε πως η μόδα των Battle Royale που έχει καθιερωθεί με τα PlayerUnknown's Battlegrounds, Fortnite Battle Royale, Apex Legends και Call of Duty: Black Ops IIII θα σταματήσει σύντομα, τότε μάλλον κάνετε λάθος. Ένα από τα θρυλικότερα gaming franchises όλων των εποχών έρχεται να προσθέσει ένα νέο
παιχνίδι στο genre.
Ο λόγος γίνεται για το Tetris 99. Πρόκειται για μια Battle Royale εμπειρία που βάζει 99 παίκτες να παίξουν ταυτόχρονα Tetris. Ο τελευταίος που θα επιβιώσει είναι ο νικητής. Βέβαια υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα, καθώς αν συμπληρώσετε μια σειρά από κουτάκια θα γεμίζετε τις οθόνες των αντιπάλων σας.
Το Tetris 99 κυκλοφορεί ως free-to-play τίτλος για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες. Ακολουθεί το trailer που αποκαλύφθηκε στο πρόσφατο Nintendo Direct.



14/2/2019 
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.