Έρχεται άλλη μια spin-off σειρά του «The Walking Dead»

Οι αποχωρήσεις των Andrew Lincoln, Lauren Cohan και Danai Gurira έχουν προβληματίσει τους παραγωγούς του AMC. Η δραματική σειρά τρόμου «The Walking Dead» μπορεί να μη διανύει τις καλύτερες μέρες της, όμως η AMC πιστεύει πολύ στο franchise και επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν να σχεδιάζει μια νέα spin-off σειρά. Πέραν της κεντρικής ιστορίας στο «The Walking Dead», το τηλεοπτικό δίκτυο AMC έχει ήδη λανσάρει την πρίκουελ σειρά «Fear The Walking Dead».
AMC

Η ιστορία του Rick Grimes αναμένεται να συνεχιστεί σε μια σειρά ταινιών και crossovers με την υπάρχουσα spin-off σειρά «Fear of the Walking Dead».
Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο γενικός διευθυντής του AMC, Ed Carroll, δήλωσε πως έχει αρχίσει η ανάπτυξη της νέας spin-off σειράς, αποφεύγοντας όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για αυτήν ή την παραγωγή της. «Δεν είμαστε στο στάδιο όπου θα ανακοινώσουμε τα σχέδια για πρεμιέρα. Έχουμε όμως προσλάβει δημιουργικούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν προτείνει ιστορίες. Νιώθουμε πολύ καλά για την ανάπτυξη εκείνης της σειράς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Carroll.

AMC

Η Danai Gurira φέρεται πως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει στον δέκατο κύκλο της σειράς για να εστιάσει στους κινηματογραφικούς ρόλους της.
Μετά τις αποχωρήσεις του Andrew Lincoln και της Lauren Cohan έχει σημειωθεί νέα σημαντική πτώση στην τηλεθέαση του ένατου κύκλου του «The Walking Dead». Δεδομένης και της επικείμενης αποχώρησης της Danai Gurira (η οποία ενσαρκώνει την Michonne από την τρίτη σεζόν και μετά) στον επόμενο κύκλο, οι παραγωγοί της σειράς ευελπιστούν να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον με τα spin-offs, crossovers και τις υπό σχεδιασμό ταινίες όπου θα συνεχιστεί η ιστορία του Rick Grimes.

Click@Life
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.