Φιλοσίντικες προς υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους

Με αφορμή την προεκλογική περίοδο και το γεγονός ότι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι κάνουν εκστρατείες προκειμένου να πείσουν ψηφοφόρους και να πάρουν ψήφους, καλούμε την ενεργή υποστήριξη τους στα παρακάτω φάρμακα τα οποία έχουμε άμεση ανάγκη για να προστατευτούν από ασθένειες τα ζωάκια μας λόγω της έναρξης της άνοιξης και τον ερχομό των διάφορων εξωπαράσιτων.


Καλές οι εκδηλώσεις για τα καρναβάλια , τη γιορτή της γυναίκας , την Καθαρά Δευτέρα, καλά και τα τσιπουράκια.... αλλά δίπλα σε όλα αυτά το Σάββατο 9 Μαρτίου και τα 2 προηγούμενα Σάββατα για πολλές ώρες 3 εθελοντές μας, προσπαθούσαν να πιάσουν για στείρωση και τελικά τα κατάφεραν , μια σκυλίτσα από την πλατεία του Σιδηροκάστρου....

Σας καλούμε σε διάλογο για να ακουστούν τα παράπονα και το έργο 5 ατόμων , ενός '' Συλλόγου '' που παράγει καθημερινά έργο επί 3 χρόνια για 24 ώρες και που έχει επωμιστεί το βάρος άλλων. Τα μέλη του, καθημερινά εκτός της φροντίδας των αδέσποτων και των έκτακτων περιστατικών, αντιμετωπίζουν την κακία και τα παράπονα των συμπολιτών μας για τα αδέσποτα, η οποία περιλαμβάνει από διαγραφές και μπλοκ στο Διαδίκτυο μέχρι παράλογες απαιτήσεις, ύβρεις και απειλές.

Σας καλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, ξέρετε ποιοι είμαστε, για να συζητήσουμε τις ανάγκες για τα αδέσποτα της περιοχής μας που μόνο εμείς γνωρίζουμε.

Τα αντιπαρασιτικά φάρμακα που απεικονίζονται μπορείτε να τα αγοράσετε από οποιοδήποτε κτηνιατρείο ή πετ σοπ .Επίσης παραθέτουμε λογαριασμό δικό μας και κτηνιάτρου για την αγορά των φαρμάκων που έχουμε άμεση ανάγκη για τουλάχιστον 60 ζώα κάθε μήνα.

Olga Fitagouridou Ιωσήφ Παναγιωτίδης (Panagiotidis Iosif) Φώτιος Δομουχτσίδης Λουγγος Ζησης

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ -ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΏΣ
Swift/BIC- PIRBGRAA 5256-019428-764 ΙΒΑΝ GR 96 0172 2560 0052 5601 9428 764
ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
ΤΟΜΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Αιτιολογία-Φιλοσίντικες

Εθνική Τράπεζα
ΦΙΛΟΣΙΝΤΙΚΕΣ
Αρ.Λογ:464/002076-12
ΙΒΑΝ:GR15 0110 4640 0000 4640 0207 612
BIC: BNGRGRAA

Paypal:filosintikes@gmail.com
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: Φιλοσίντικες

Φιλοσίντικες

ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.
Κιν6975369801
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.