Περίεργο "μπλόκο" στον δρόμο (Βίντεο)

Ο Ivan Tukhtin οδηγούσε αργά την νύχτα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στο New Jersey και κατέγραφε με την κάμερα του την πορεία που έκανε. Ενώ οδηγούσε, ξαφνικά είδε δύο κώνους τοποθετημένους και στα δύο ρέματα του δρόμου και ένα αυτοκίνητο σταματημένο στην άκρη χωρίς αναμμένα τα αλάρμ ή κάποιο άλλο φως. Κόβοντας ταχύτητα άρχισε να τον πλησιάζει ένας περίεργος τύπος, ο Ivan χωρίς να ακινητοποιήσει εντελώς το αυτοκίνητο τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια και επιτάχυνε
αμέσως.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες που βρισκόντουσαν στο σημείο συνελήφθησαν αλλά δεν εκκρεμούσαν κατηγορίες εις βάρος τους.

Πάντα πρέπει να προσέχουμε όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο στον δρόμο και κυρίως σε περίεργα σημεία και πρέπει πάντα να ειδοποιούμε την αστυνομία.


SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.