Η Καρντάσιαν πόζαρε σέξι με εσώρουχα και η κοροϊδία «πήγε σύννεφο»

Η Κιμ Καρντάσιαν μάς έχει συνηθίσει να ανεβάζει σχεδόν καθημερινά, σέξι φωτογραφίες της. Είτε μέσα από την καθημερινότητά της, είτε επαγγελματικές. Και σχεδόν κάθε φορά, οι φωτογραφίες της προκαλούν αντιδράσεις, πότε θετικές και πότε αρνητικές.
Αυτή τη φορά, η Κιμ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της. Και σίγουρα στα δικά της μάτια, η συγκεκριμένη πόζα θα έμοιαζε
ιδιαίτερα σέξι και προκλητική. Αλλά αυτό δε συνέβη και με τους χρήστες τους διαδικτύου, οι οποίοι δεν άφησαν ασχολίαστη την αφύσικη πόζα της.


Η Καρντάσιαν είναι άβολα ξαπλωμένη με λυγισμένα τα χέρι και τα πόδια, ενώ μοιάζει με… βαλσαμωμένη. Και αυτό το «βαλσάμωμα» ενέπνευσε τους χρήστες των social media, οι οποίοι την «τρόλαραν» ανελέητα.
Δείτε κάποια από τα ξεκαρδιστικά memes, που κυκλοφόρησαν για την πόζα.













Newsbeast
9/8/2018




Το εντυπωσιακό κορμί της Μαρίας Καλάβρια

Η μελαχρινή Jimena Sanchez είναι σκέτη πρόκληση


Οι υπέροχες πόζες της Dayane Mello


Η Χριστίνα Παππά ποζάρει με μπικίνι



SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.