«Pokemon: Detective Pikachu» Έρχεται το 2019

Μετά τον Deadpool ο Ράιαν Ρέινολντς γίνεται... Pikachu!

Το πασίγνωστο κίτρινο Pokemon δανείζεται τη φωνή του Deadpool-Ράιαν Ρέινολντς και αναλαμβάνει δράση στη νέα live-action ταινία «Detective Pikachu».





Οι Legendary Entertainment και Warner Bros αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία εκατοντάδων χιλιάδων φίλων των Pokemon και φτιάχνουν μια ταινία που βασίζεται στο ομότιτλο και εξίσου δημοφιλές video game.


Ryan Reynolds
βœ”
@VancityReynolds

I think we all knew I'd wind up as a miniature detective repeatedly saying the same two words. Just didn't think it'd be this soon. #PikaPika #DetectivePikachu
421K
6:59 PM - Nov 12, 2018



Μάλιστα, η Legendary είχε αγοράσει τα δικαιώματα του φιλμ ήδη από το 2016 και συγκεκριμένα μετά την υστερία που προκάλεσε παγκοσμίως η εφαρμογή του παιχνιδιού Pokemon Go.

Παίρνοντας μια μυρωδιά από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τον Pikachu σε ρόλο ντετέκτιβ να συνεργάζεται με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Τζάστις Σμιθ για να βρουν και να απελευθερώσουν τον πατέρα του δεύτερου ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι Κάθριν Νιούτον και Κεν Γουατανάμπι ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Ρομπ Λέτερμαν. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Νικόλ Πέρλμαν και Άλεξ Χιρτς και τα οπτικά εφέ η Moving Picture Company.

Το «Pokemon Detective Pikachu» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου του 2019.

Reader
13/11/2018


Δείτε:
Pokemon: Detective Pikachu
en.wikipedia.org/wiki/Pok%C3%A9mon:_Detective_Pikachu


Warner Bros. Pictures
Published on Nov 12, 2018
POKÉMON Detective Pikachu - Official Trailer #1

36,181,909 views



SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.