Πότε και σε ποιο κανάλι επιστρέφει ο Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρι»

Όπως όλα δείχνουν ο Λάκης Λαζόπουλος πρόκειται να βρεθεί πολύ σύντομα στις οθόνες μας με την εκπομπή "Αλ Τσαντίρι".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη τα ραντεβού με τον σταθμό που δεν είναι άλλος από το Open, έγιναν κάτω από πλήρη μυστικότητα και πλέον έχουν φτάσει στην ανταλλαγή emails μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών προκειμένου να συνταχθεί και το επίσημο συμβόλαιο.

Η είδηση βγήκε αρχικά από το tvnea για να εμπλουτιστεί έπειτα από τις πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη που θέλουν το κανάλι να πίεσε ακόμα περισσότερο τον Λαζόπουλο μετά το «όχι» του Αντώνη Κανάκη, καθώς ο σταθμός κρίνει απαραίτητη μια σατυρική ζωντανή εκπομπή λόγου και πολιτικού σχολιασμού.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα επιστρέψει, λοιπόν, στις οθόνες μας με το "Αλ Τσαντίρι" του κατά 99% και θα βγει στον αέρα τον Μάρτιο μαζί με το X-Factor, στην prime time ζώνη του σταθμού.
Ημέρα και ώρα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, καθώς προέχουν οι τελικές υπογραφές. Πρόκειται για μια συμφωνία που όπως τονίζει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δύσκολα θα χαλάσει.

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
9/1/2019
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.