Κι ο ΠΑΟΚ, το βιολί του

Τι κι αν ο αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς δεν έχει μπει ακόμα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ; Τι κι αν είχε μάθει ότι το Ολυμπιακός συνεχίζει το κυνήγι του; Η ομάδα του Λουτσέσκου είναι ασταμάτητη φέτος, κάτι που κατάλαβε κι ο Πανιώνιος που έχασε με συνοπτικές διαδικασίες (3-0).

Ο Μπίσεσβαρ είχε μόλις βάλει την υπογραφή του στην ανανέωση του συμβολαίου του, και φρόντισε να βάλει τη «τζίφρα» του στον αγώνα πρωταθλήματος με τους «κυανέρυθρους» αφού ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό και κέρδισε την αποβολή του Μακρύλλου στο 40’.

Ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2-0 αφού στο μακρινό σουτ του Βιερϊνια, ο γκολκίπερ του Πανιωνίου δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο και το γκολ του Σακχόφ απλά σφράγισε το απίστευτο αήττητο σερί των 16 αγώνων πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ με τον εντυπωσιακό εξής απολογισμό: 15 νίκες, 1 ισοπαλία, 44 βαθμοί.

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
19/1/2019
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.