Πότε θα βγει στις αίθουσες το «Mission: Impossible»

Το προανήγγειλε ο πρωταγωνιστής Τομ Κρουζ στο Twitter

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της αμερικανικής σειράς ταινιών «Mission: Impossible», καθώς όπως αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της Τομ Κρουζ, θα γυριστούν το επόμενο διάστημα δύο ταινίες.



Ο κινηματογραφικός σταρ αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις επερχόμενες ταινίες στο Twitter, στο οποίο δημοσίευσε ένα βίντεο με το logo του franchise και φλόγες παντού. Ο ηθοποιός έγραψε επίσης: «Καλοκαίρι 2021 και Καλοκαίρι 2022».

Ο Κρίστοφερ ΜακΚουόρι θα επιστρέψει ως σκηνοθέτης των ταινιών. Το 2015 σκηνοθέτησε την ταινία «Mission: Impossible - Rogue Nation» και πέρσι το «Mission: Impossible - Fallout».

Ο Κρίστοφερ ΜακΚουόρι, ο οποίος συνεργάζεται με τον  Τομ Κρουζ και στο επικείμενο σίκουελ της ταινίας «Top Gun», επιβεβαίωσε με tweet τη συμμετοχή στις δύο συνέχειες της κινηματογραφικής σειράς «Mission: Impossible». «Αποδεκτές οι Αποστολές» έγραψε.

NEWS
17/1/2019
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.