Το προφίλ του Φάρου ΓΣΛ παρουσίασε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Φάρο ΓΣΛ (13/5 17:00)για την τελευταία αγωνιστική της Basket League και η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ παρουσίασε το προφίλ της ομάδας των αντιπάλων της.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ 


«Τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο υποδέχεται σήμερα (17:00) ο ΠΑΟΚ στο “PAOK Sports Arena” για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.
Ο ΓΛ Φάρος είναι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μετά από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς η χειρότερη θέση στην οποία μπορεί να τερματίσει είναι η 12η.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου για την 13η αγωνιστική (20/1), ο ΓΛ Φάρος είχε επικρατήσει με 101-89, με τους Phil Goss και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να ξεχωρίζουν από την πλευρά του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας 17 και 15 πόντους αντίστοιχα.
Στον πάγκο της θεσσαλική ομάδας βρίσκεται από το ξεκίνημα της σεζόν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος. Πρώτος σκόρερ του ΓΛ Φάρου από την στιγμή που ενσωματώθηκε στην ομάδα είναι ο Steve Burtt Junior (1984, 1.89), ο οποίος σκοράρει κατά μέσο όρο 21.43 πόντους ανά αγώνα στα τελευταία 7 παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, ο Νώντας Παπαντωνίου (1990, 1.91) έχει 12.1 πόντους και 4.6 ασίστ και ο Roeland Schaftenaar (1988, 2.11) 11.6 πόντους και 5.2 ριμπάουντ.
Ο σημερινός αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από την τηλεοπτική εκπομπή Basket LeagueShow της ΕΡΤ1 (παράλληλη μετάδοση), ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Gazzetta
13/5/2018
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.